Trainingen & Clinics

Het is tijd voor een evolutie in de paardenwereld. Te veel paarden lijden onnodig door de manier waarop zij worden getraind en gehouden. Uiteraard gaat er veel geld om in de paardensport en verdienen er dus veel mensen hun boterham mee, maar het blijft een ‘luxeproduct’. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat onze manier van paarden houden en trainen niet schadelijk is voor de paarden. Het is namelijk niet nodig!

Graag delen we onze kennis met iedereen die ook een bijdrage willen leveren aan een betere paardenwereld en het beste willen doen voor hun eigen paard(en) of klanten. We organiseren uiteenlopende workshops, clinics en trainingen. Ook is het mogelijk om stage te lopen.

 

Eigen paard of een paard huren
Bij de trainingen kan gebruik worden gemaakt van onze paarden, waardoor je meteen kunt voelen waar je naar toe wilt werken. Of een eigen paard kan worden meegebracht.

 

 

Wat kun je doen

Hieronder komen binnenkort voorbeelden van trainingsmogelijkheden met een korte omschrijving. Ook organiseren we uiteenlopende workshops. Die zijn te vinden bij ‘agenda’. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: info@equi-smart.nl