Jorento SIH

Donkerbruin – 2014 – 1,62m – Sorento x Ampère

 

Toelichting

Jorento is een vlugge, scherpe merrie en heel aanhankelijk. Jorento komt uit een zeer goed verervende, prestatierijke moederlijn. Jorento heeft afgelopen jaar een veulen gehad(donkerbruin, genaamd Narloo) van Wynton. Dit hengstje is begin mei 2018 geboren en is ook te koop. Jorento wordt circa 1.62-1.66m.

 

Maak een afspraak

Over Jorento

Naam: Jorento SIH

Geslacht: Merrie

Stokmaat: 1,62m

Geboren: 4 mei 2014

Fokrichting: Dressuur

Kleur: Donkerbruin

Eigenschappen

Ze beschikt over een snel en krachtig achterbeen. Haar rug is zeer goed gespierd en mooi aangesloten. Bovendien beschikt ze over een zeer aansprekend hoofd en een gespierde hals.

Trainingsniveau

Op dit moment wordt Jorento door middel van grondwerk getraind. Later in 2017 wordt zij wellicht zadelmak gemaakt. Tegen de tijd dat ze 5 wordt, wordt ze verder getraind; ze wordt in het voorjaar van 2017 gedekt. We hopen in 2018 een veulen van Vivaldi te kunnen verwachten.

Bloedverwanten

Grootmoeder Winner T (elite, sport, preferent) is de moeder van goedgekeurde hengst Grand Galaxy Win (v. Apache). Winner T heeft op ZZ-Licht-niveau in de dressuursport gelopen en is een halfzus van het Lichte Tour-dressuurpaard Volvo (v.Jazz). Overgrootmoeder Magnaat liep zelf in het Z2 en leverde ook met ZZ-Licht dressuurpaard Zeester T (v.Jazz) en is grootmoeder van drie Z2-dressuurpaarden. Uit deze directe moederlijn komen ook de Grand Prix-dressuurpaarden Jazz Dancer (v.Ferro) en Luminary (v.Dageraad).

Vader

Onder Steffi Wolf heeft vader Sorento zijn grote kwaliteiten op Grand Prix-niveau getoond. Onder zijn nakomelingen zijn al diverse goedgekeurde zonen, winnaars op het Bundeschampionat , en de kampioen en de reservekampioen van Schotland. Sorento werd daarnaast paard van het jaar in Oldenburg.

Stamboom