Gallorette

Bruin – 2011 – 1,61m – Querly-Elvis x Apple Juice

Toelichting

Gallorette – ook wel Mini genoemd – is een krachtige, sensibele merrie. Ze is de volle zus van Finn’s Pride, die in 2015 heeft deelgenomen aan het WK Jonge Paarden in Lanaken. Ze heeft in 2015 haar eerste veulen, van Diarado, gehad.

Maak een afspraak

Over Gallorette

Naam: Gallorette

Geslacht: Merrie

Stokmaat: 1,61m

Geboren: 2011

Fokrichting: Springen

Kleur: Bruin

Eigenschappen

Gallorette is een leergierige, sensibele merrie met een ongelooflijk goede instelling en veel vermogen.

Trainingsniveau

Gallorette is als driejarige zadelmak gemaakt en heeft daarna een veulen gekregen (juli 2015). In januari 2016 is het veulen afgespeend en is Gallorette daarna weer rustig opgepakt. Ondertussen heeft ze haar eerste (oefen)parcoursen gelopen; om ervaring op te doen.

Bloedverwanten

Gallorette is een volle zus van Finn’s Pride. Deze merrie mocht in 2015 onder Olivier van der Vaart als vijfjarige meedoen aan het WK Jonge Paarden in Lanaken, nadat zij zich had gekwalificeerd via de ISAH Cup. In 2016 heeft zij nog deelgenomen aan de jonge paardenwedstrijd bij Tops International Arena in Valkenswaard. Daar werd zij derde onder Danielle Goldstein (Israël). Gallorette is nauw verwant aan de internationale springende, goedgekeurde hengst Calvino Z (Zangersheide).

Vader

Querly-Elvis heeft een evenwichtig karakter, veel vermogen en souplesse. Hij heeft een opvallend lichaamsgebruik tijdens het springen. De hengst heeft al als jong paard veel van zich laten horen en werd in 2016 onder Leopold van Asten internationaal uitgebracht op 1.55/1.60-niveau.

Stamboom