Loetje ES

Zwart – 2016 – 1,63m – All at Once x Don Renoir

    

Toelichting

Loetje ES, zwarte zeer aansprekende en getalenteerde ruin (gecastreerd begin juli), van All at Once x Don Renoir x Sir Lui. 3,5 jaar, circa 1,63m. halfbroer van Kerel ES, die als veulen derde werd op KWPN veulenkampioenschappen. Uit deze moederlijn komen alleen maar zeer getalenteerde en correct gebouwde paarden. Loetje is intelligent, leergierig en heel mensgericht. We zijn gestart met opbouwen van de communicatie tbv het grondwerk en het geven van vertrouwen. Recent is gestart met trainen dmv grondwerk/longeren.
Loetje heeft erg veel vermogen en talent voor het hogere werk. Hij is krachtig en lijkt ook te kunnen springen (aangezien hij ook over de sloten springt…). Hij heeft een stabiel, rustig karakter, en heeft ook zeker pit.

Maak een afspraak

Over Loetje ES

Naam: Loetje ES

Geslacht: Ruin

Stokmaat: 1,63m

Geboren: 2016

Fokrichting: Dressuur

Kleur: Zwart

Eigenschappen

Loetje ES is intelligent, leergierig en heel mensgericht. We zijn gestart met opbouwen van de communicatie en het geven van vertrouwen. Recent hebben we ook een begin gemaakt met grondwerk.

Prestaties

Loetje ES is leergierig en graag aan het werk. Hij heeft mooie ruime gangen en kan goed springen (over de sloten...)

Bloedverwanten

Loetje ES is eenhalf broer van de getalenteerde Kerel ES die derde is geworden op de nationale veulen keuring.

Vader

All at Once (Ampère x Gribaldi x Jazz), Deze prachtige zwarte hengst van 1.72 is goedgekeurd bij het Westfalen, Hannover en is aangewezen voor het KWPN. Binnenkort staat zijn lichte tour debuut gepland.

Zijn nafok is veelbelovend. Zo werd afgelopen jaar Jatilinda kampioen op de Nationale merrie keuring en won de Horsefood competitie, waar tevens zijn zoon Jappeloup tweede werd. Ook zijn er al 5 gekeurde zonen in Duitsland en meerdere premie merries.

Stamboom

All at Once x Don Renoir