Doet ES (Catinka van de Kemphoeve)

Koffievos – 2008 – 1,67m – Don Renoir x Sir Lui

 

Toelichting

Doet ES is een hele getalenteerde, werkwillige merrie die 5 veulens heeft gehad – 4 zelf en 1 via embryotransplantatie. Ze is maar kort onder het zadel geweest. Tussen de drachten door is er wel met haar gewerkt. Na 2 veulens heeft ze 1 jaar pauze gehad – toen is ze gereden. We zijn haar nu weer aan het oppakken.

Doet is een geweldige moeder en heel correct gebouwde merrie.

Maak een afspraak

Over Doet ES

Naam: Doet E.S.

Geslacht: Merrie

Stokmaat: 1,67m

Geboren: 2008

Fokrichting: Dressuur

Kleur: Koffievos

Eigenschappen

Doet is een lieve, hele betrouwbare en hard werkende merrie. Doet heeft een goede bouw, wat haar een heel fijn sportpaard maakt. En ook een uitstekende fokmerrie, waar de huidige, meer bloederige types goed oppassen.

Prestaties

Doet ES heeft veulens van verschillende vaders die allen zeer goed gebouwd zijn en hele fijne sportpaarden zijn geworden.

Bloedverwanten

Vader

Don Renoir is een zoon van de beroemde Donnerhall en presteerde uitstekend in de wedstrijden voor jonge paarden van LRV en KBRSF en won ook verscheidene LRV-wedstrijden. In 2005 maakte hij de overstap maken naar de Lichte Tour (Prix St. Georges) en in de voorbije jaren won hij verscheidene nationale en internationale wed-strijden op dit niveau. Don Renoir kreeg van de BWP jury een uitstekend afstammelingenrapport na drie jaar dekdienst. In 2006 was hij al dadelijk winnaar van de schaal dr. Tijskens en in 2008 kreeg hij nogmaals deze prijs, die uitgereikt wordt aan de hengst waarvan de afstammelingen het beste presteren op de dressuurwedstrijden jonge paarden LRV.

Stamboom

Don Renoir x Sir Lui